logotype

Login

Archív cuccok

Koncert a Szimplavében

Velünk mindig sok minden történik, de az legalább egyszerre..

Közérdekű híreink következnek:

Kamikaze vendég muzsikusunk - Belicza András - egy ideje állandó jelleggel látogatja billentyűs hangszereivel a próbáinkat, ha már ez így van, visszük őt is magunkkal a jövőbe.

Lesz egy dupla vagy semmit fellépésünk december 11-én a Kecskeméti Kerámia Stúdióban, ahol az adventi vásár mellett Bahget Iskander fotóművész új könyvének bemutatója után fogunk - elméletileg - zenélni az emeleti galérián. A koncert érdekessége, hogy az együttesünk szebbik felét prezentáló Pongrácz Márta énekesnő várandós állapotának végkifejletébe kellene műsorunkat előadni, kb. egy héttel a megállapított szülési időpont előtt.
A helyszíni instant szülés lehetősége ad némi izgalmat az együttes többi tagjának, valamint a helyszíni szervezőknek is. Ez egyébként valószínűleg nagyban színesítené a földszinti adventi udvar hangulatát.
Viccet félretéve, létezik egy B-terv, mely a Szülés esetére című forgatókönyvet viseli.. kedves váci barátaink vállalták, hogy felhangolt hangszereikkel startra készen várják az esetleges idő előtti szülést, és az új élet születésétől repeső szívvel adják elő saját műsorukat - helyettünk.
Nézzétek meg őket is, bárhol találkoztok velük, mert Bardócz L. Csaba és barátai fantasztikus zenét játszanak!

Mindezeken kívül a őszi befőtteltevős hónapok végén mi mással szórakoztatnánk magunkat, mint házi videoklip készítéssel, íme:

Ehhez persze nem árt, ha leállítod a jobb oldalról a zenetárból szóló zenét.. :)


..és itt van egy kis szerelem, Radnóti: Bájoló..

 

Az idei Múzeumok Éjszakáján Kecskeméten a Leskowsky Hangszergyűjteményben lép fel a Mentális Majális!

Múzeumok Éjszakája 2012

free joomla templates
2024  Mentális Majális  globbersthemes joomla templates